Vraag offerte aan  >

Onze aanpak

Responsive websites, webshops, webapplicaties bedrijfsfilm en animatie.
We maken digital experiences voor online succes.

Een unieke aanpak voor ieder project

Bekijk wie wij zijn

Een unieke aanpak voor ieder project

Bekijk wie wij zijn

Altijd de beste willen zijn, winnen! Jij hebt online ambitie, maar je zoekt nog naar een betrouwbaar en nuchter online internetbureau. Mensen die álles weten van web development, van het maken van je website, webshop of web-applicatie. Mensen met oog voor detail om jouw merk een beleving te geven door een professionele bedrijfsfilm of animatie!

De strategie en uitvoering maken een project succesvol. Door op strategisch niveau met je mee te denken, bieden we online oplossingen die meer rendement opleveren voor jouw onderneming. Of het nu gaat om een website, webshop, bedrijfsfilm, promotievideo, mobiele app of maatwerkoplossing.

Wat wij doen

Websites

Wij bouwen succesvolle websites. Websites die passen bij de huisstijl van jouw organisatie en het juiste resultaat opleveren.

Webshops

Een webshop moet werken. Jouw online winkel moet producten verkopen. Samen met jou maken we een plan voor online succes!

Ontwerp

Cantique geeft vorm aan alle denkbare uitingen, van logo-ontwerp tot huisstijl, van banners tot je eigen website. Goed doordacht en creatief.

Hosting / Domeinnamen

Op zoek naar betrouwbare hosting? Bij Cantique kun je terecht voor shared webhosting, VPS-hosting, managed hosting en cloud hosting.

Onderhoud

Een onderhoudsovereenkomst voor jouw website geeft je rust en zekerheid. Kleine werkzaamheden worden door ons vaak dezelfde werkdag nog uitgevoerd.

SEO / SEA

De omzet van je website of webwinkel verhogen? Met onze slimme zoekmachine-technieken ben je sneller en beter vindbaar in Google. Bewezen succes!

Bedrijfsfilm

Een visuele promotie van jouw onderneming brengt jou en je product of dienst dichter bij de klant. Een goede video roept een sfeer op en zorgt voor een blijvende indruk bij jouw doelgroep.

Animatie

Wanneer jouw product of dienst lastig vast te leggen is in film is er altijd de mogelijkheid om deze te visualiseren in een animatie. Denk bijvoorbeeld aan geanimeerde infographics.

onze prestaties

Afgeronde projecten

2,146

Tevreden klanten

1,261

Bestede uren

36,612

Werknemers

11

Klinkt interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Contact

© 2019 Cantique Media. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden